Klikk på bildet for å vise det større - 005

Ønsker du å melde deg inn i klubben?

Vårt innmeldingsskjema kan du finne på denne siden. Fyll ut feltene her, så ordner vi resten! Har du spørsmål, tar vi gjerne imot spørsmål. Kontaktinformasjon finnes på siden "
kontakt oss".

Treninger

Vi har fellestrening tirsdager kl. 1800. Vår og høst har vi treningsløp med kart og poster i terrenget på forskjellige steder i Skien.

Det er gratis å delta forutsatt at du betaler medlemskontingenten. Du kan velge mellom løyper med forskjellig lengde og vanskelighetsgrad. Det vil være en person til stede på treningsløpet som tar seg ekstra av nybegynnere.

Fra november og i vinterhalvåret har vi løpetrening ute og felles innetrening i gymsal. Oversikt over treninger/treningsløp ligger under Trening.Løpsdeltakelse/betaling av startkontingent

Terminliste orienteringsløp i Norge finner du på http://eventor.orientering.no/Events. Påmelding gjøres på samme sted. Du må opprette en bruker før du kan melde deg på. Når du har logget deg inn kan du også følge klubbaktiviteter og se hvem fra klubben som er påmeldt til hvilke løp.
Klubben dekker løpsavgift for alle t.o.m 20 år. For medlemmer f.o.m 21 år dekkes løp i Telemark og Vestfold. Dekningen gjelder innen ordinær påmeldingsfrist (ettaranmelingsgebyr må den enkelte dekke selv).

Løpere >21 år betaler løpsavgift selv for løpe utenfor Vestfold og Telemark. Klubben mottar da samlefaktura for alle klubbens deltakere etter hvert løp, og legger ut via en påmelderkonto. Der setter du inn et valgfritt A-kontobeløp til konto
2610.22.20268 i forkant av løpsdeltakelse. Ditt beløp blir så trukket fra din konto. Du får beskjed når din konto er tom. Alle påmeldte uansett sted, må betale for et løp dersom man man ikke stiller til start.Løpsutstyr

På treningsløp og i konkurranser må man være dekket på overkropp og ben, men kan løpe i kortermet. Klubbens løpsdrakter og overtrekksdrakter som fås kjøpt til subsidierte priser av klubbens kasserer (se utstyrskjøp). Det er ikke nødvendig å ha klubbdrakt på treninger, men på løp oppfordres medlemmene til å bruke klubbens løpsdrakt.

Orienteringssko kan kjøpes på http://www.sport8.no. På store løp som Norwegian Spring, Sørlandsgaloppen og Blodslitet er det også utstyrssalg for sko, klær og kompass mm. Kompass får man også kjøpt i sportsbutikker.Ved løp med tidtaking (gjelder alle konkurranser) må man ha stempling-brikke. Klubben har noen brikker som kan lånes ved interne klubbarrangementer som klubbmesterskap. Skal man delta i konkurranser bør man skaffe egen brikke, da det koster penger å leie. Den kan bestilles via http://www.idrettsbutikken.no (gå til orientering -> personlig utstyr).


Ved spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med leder eller en annen i styret - adresser finner du under "kontakt oss"

    

 
© Skien Orienteringsklubb       Lensmannslimi 5 , 3721 Skien       Tlf: 97012415       gsbhovi@yahoo.no